Olen kasvanut esikoisena yrittäjäperheessä, jossa autot ja varsinkin autourheilu ovat olleet läsnä päivittäin. Kilpaa olen ajanut seitsemänvuotiaasta lähtien niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla, joten jo harrastustaustani puolesta minulle on kehittynyt erittäin aktiivinen asenne elämää ja työtä kohtaan.

Tavoitteeni on kehittää itseäni jatkuvasti niin yksityis- kuin työelämässä. Olen luova individualisti, kunnianhimoinen ja määrätietoinen persoona, joka on valmis uusiin haasteisiin kehittyäkseen ja oppiakseen uutta.

Pyrin tutkailemaan maailmaa hiukan erilaisesta näkökulmasta kuin muut, ja olenkin kiinnostunut uuden kehittämisestä ja tutkimisesta projektiluontoisten työtehtävien parissa. Haluan oppia muilta, mutta minulle on tärkeää, että saan toteuttaa itseäni haluamallani tavalla.

Uusien ihmisten kohtaaminen tuo elämääni sisältöä ja uusia näkökulmia. Tekemällä yhteistyötä uusien tuttavuuksien kanssa saan kartutettua omaa osaamistani sekä saan kehitettyä ajattelutapaani luovempaan ja monipuolisempaan suuntaan.

Vapaa- aikani kuluu pääsääntöisesti urheillen, maalaten ja kirjoittaen. Urheilen monipuolisesti, lajeina muun muassa tanssi, jooga ja lenkkeily. Talvisin hiihdän. Rakastan luonnossa liikkumista ja luonnon äärelle hakeudunkin vaeltamisen, kalastuksen tai sienestämisen parissa.

Vapaa-ajalla arvostan rauhallista elämäntyyliä, mutta työelämässä arvostan haasteita ja uusia tilaisuuksia. Olen tehokkaimmillani, kun saan vastuulleni uusia ja haastavia työtehtäviä; haluni oppia uutta on kova ja seuraavaksi aionkin laajentaa osaamistani tärkeiden ympäristöongelmien parissa.