Sain Elokuussa sähköpostia Englannista; olenko mahdollisesti vapaana työmarkkinoilla ja kiinnostaisiko työskentely Jaguar Land Roverin tehtaalla?

Kuin salama kirkkaana taivaalta, ajatukset selkeytyivät ja tulevaisuudelle oli asetettu taas uusi suunta. Seuraava tavoite oli tehdä tuosta kysymyksestä totta, muuttaa ulkomaille ja aloittaa työskentely autotehtaassa.

Muutamien puhelinhaastatteluiden ja sähköpostien vaihdon jälkeen päätimme yhdessä puolisoni Antin kanssa muuttaa Englantiin. Antin työkuviot Englannissa varmistuivat lokakuun lopulla ja uusien haasteiden parissa on tarkoitus aloittaa jo tammikuussa. Minulla matkaan tuli mutta – pieni välihaaste. Minua pyydettiin mukaan kehittämään Tuulilasi-lehden tulevaisuuden strategiaa sekä tarjottiin lehden tulevaisuusosaston tuottajan paikkaa.

Otin työhaasteen vastaan, mutta en kuitenkaan haudannut haaveita JLR:llä työskentelystä ja ulkomaille muutosta. Ja olihan toinen puoliskoni pakkaamassa jo laukkuja Englantiin muuttoa varten! Ennen sopimuksen kirjoittamista ja uusien haasteiden aloittamista Tuulilasilla sovimme, että olen lehden uudistamisprojektissa mukana ja tukena projektin ensimmäiset kuukaudet. Englannista käsin sitten teen kirjoitustöitä freelance-pohjalta niin kauan, ennen kuin paikka Jaguar Land Roverilta on totta.

Muuttopäivä Englantiin on 28.2.2015