Huilitauko on osittain ohi ja uusia työhaasteita haetaan.

Muutamassa kuukaudessa ajatukset ja kiinnostuksen kohteet ovat selkiytyneet, joten nyt vain peukut ja varpaat pystyyn, että seuraava “unelma” työpaikka löytyisi (ja vielä saisin sen).

Haluan olla mukana edistämässä ja kehittämässä liikenteen sähköistymistä sekä älyliikennettä. Toivoisin pääseväni mukaan johonkin mielenkiintoiseen sähköisen liikenteen projektiin joko täällä Suomessa tai sitten ulkomailla. Tällä hetkellä varteenotettavampi vaihtoehto on ulkomaille lähtö, sillä Suomessa asiat tuntuvat junnaavan paikallaan sähköautojen osalta: tutkimuksia tulevaisuuden suhteen on tehty jo vaikka kuinka monta, mutta käytännössä asioita ei juurikaan tehdä. Suunittelupöydän äärestä on pitkä matka käytäntöön…

Minua kiinnostaa myös startup-yritysten maailma. Toimeliaana ja aikaansaavana ihmisenä olisin hyvä lisä aloittelevan yrityksen tukijoukkoihin. Kovinkaan montaa sähköiseen liikenteeseen tai älyliikenteeseen keskittyvää startaup-yritystä ei ole sattunut silmääni, mutta jos joku moisen tietää, saapi huikata! Täältä löytyy tekijä.

Jos mikään edellämainituista ei tässä kohtaa onnistu, ehkä löydän itseni jostain uusien ja täysin tuntemattomien aihealueiden parista?

Olisi hauskaa löytää myös uusi näköalapaikka autoteollisuuden tutkailuun: katselukulmaa muuttamalla mielenkiintokin saattaa taas herätä?